INGREDIENTS (4 racions)
300 grams d'arròs
1 porro
2 grills d'alls
1/2 pebrot vermell
2 tomàquets madurs
1 l.de caldo de verdures
sal i oli
SOM-HI
Netejar les verdures.
Sofregir amb una paella amb oli, el porro, el pebrot i els alls, tot tallat petit.
Les carxofes tallades fines passar les, per una paella amb oli i retirar les.
Passats uns minuts, afegir quan siguin quasi cuites les verdures, els tomàquets ratllats.
Quan el sofregit s'hagi cuit, afegir l'arròs, i ho remeneu.
Afegiu el caldo de verdures calent, deixeu coure 5 minuts i afegir les carxofes
Rectifiqueu de sal i deixeu-ho bullir uns 7 minuts més aproximadament.
Quan estigui cuit deixar reposar 5 minuts i servir.
Arròs ideal per menjar la propera Setmana Santa (amb bacallà).
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada