INGREDIENTS
350 grams de pasta (macarrons)
2 albergínies
2 cebes tendres (mitjanes)
2 grills d'all
oli d'oliva
orenga i alfàbrega
sal i pebre
SOM-HI
Rentar les albergínies i amb un pelador semi pelar, tallar a cuadrets regulars.
Salar i posar a remull amb aigua i sal (uns 15 minuts), de tant en tant remoure, passat el temps ficar a l'escorredora.
Tallar les cebes i fregir amb poc oli. A mitja cocció, afegir les albergínies escorregudes, posar l'all tallat i l'orenga, coure a foc suau 15 minuts. Rectificar de sal i posar una mica de pebre.
M'entres tant bullir la pasta amb força aigua amb sal. Quan sigui cuita (al dente), escórrer la pasta i mesclar amb les albergínies, amanir amb la resta d'oli (millor sigui verge). Abans de servir, tirar per sobre l'alfàbrega picada.
Us sorprendrà ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Tan sols llegint els ingredients ja veig que el plat que ens portes avui m'agrada molt.
ResponEliminaPetons.
Gràcies guapa, molt fàcil.
ResponEliminaUna abraçada!!!