La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 12 de setembre de 2019

AMANIDA DE CARBASSÓ





























INGREDIENTS

3 carbassons
3 ous dus
fulles d'amanida variada 
olives farcides
1 pelador tallador de juliana 
ceba
sal 
oli d'oliva 
orenga


SOM-HI

Semi pelar els carabassons i tallar-los amb el pelador Juliana (a tires fines).

Bullir els ous 5 minuts amb aigua i una mica de vinagre. Refredar i pelar (reservar 1), per ratllar-lo sobre l'amanida.

Tallar les olives i els ous i varejar amb les tires de carabassó (es poden afegir altres coses
tonyina......).

Amanir amb l'oli i una mica de sal i uns polsims d'orenga.

Amanida super sana. El carbassó a diferencia de l'albergínia és por menjar cru.

El carbassó és una hortalissa saludable. Conté moltes vitamines i antioxidants. que son beneficiosos per la pell, els cabells i la vista.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada