La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 15 de setembre del 2019

PAELLA D'ARRÒS NEGRE

INGREDIENTS:

Arròs (75 grams per persona)

Caldo o fumet de peix (3 mides d'arròs)

Sofregit de tomàquet

Pebre vermell dolç

All i julivert picat

Gambes o gambots 

1 llauna petita de calamars o sípia en la seva tinta per persona

 SOM-HI

Posar la paella al foc amb una mica d'oli, quan sigui calent ficar els gambots nets i donar volta i volta (reservar). 

Afegir una mica més d'oli a la paella i ficar el sofregit de tomàquet, després els calamar o la sípia amb tota la seva salsa, barrejar-ho bé i incorporar l'arròs, mesclar i afegir el fumet calent i un polsim de pebre vermell dolç.
          

Quan estigui quasi cuit l’arròs, poseu al damunt les gambes o gambots (podem posar si volem uns musclos sense les closques.

Empolsinar amb el julivert picat i deixar reposar uns minuts abans de servir-ho, es pot acompanyar d'allioli.

Soluciona un problema tenint a casa unes llaunes i unes gambes al congelador, per un cas d'emergència.

Us puc dir que està boníssima!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada