INGREDIENTS:
Arròs (75 grams per persona)
Caldo o fumet de peix (3 mides d'arròs)
Sofregit de tomàquet
Pebre vermell dolç
All i julivert picat
Gambes o gambots
1 llauna petita de calamars o sípia en la seva tinta per persona
SOM-HI
Posar la paella al foc amb una mica d'oli, quan sigui calent ficar els gambots nets i donar volta i volta (reservar).
Afegir una mica més d'oli a la paella i ficar el sofregit de tomàquet, després els calamar o la sípia amb tota la seva salsa, barrejar-ho bé i incorporar l'arròs, mesclar i afegir el fumet calent i un polsim de pebre vermell dolç.
Quan estigui quasi cuit l’arròs, poseu al
damunt les gambes o gambots (podem posar si volem uns musclos sense les closques.
Empolsinar amb el julivert picat i deixar reposar uns minuts abans de servir-ho, es pot acompanyar d'allioli.
Soluciona un problema tenint a casa unes llaunes i unes gambes al congelador, per un cas d'emergència.
Us puc dir que està boníssima!!!
Empolsinar amb el julivert picat i deixar reposar uns minuts abans de servir-ho, es pot acompanyar d'allioli.
Soluciona un problema tenint a casa unes llaunes i unes gambes al congelador, per un cas d'emergència.
Us puc dir que està boníssima!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada