INGREDIENTS
500 grams de seitons
300 ml. de vinagre de vi
1 cullera de sal
aigua freda
oli d'oliva
all i julivert
SOM-HI
Fem netejar el seitó a la peixateria ( cap, tripes i espines).
Reservar els filets que netejarem amb aigua freda.
Amb un recipient rectangular (tupper) posar una base de vinagre per cobrir la base.
Al fons posar una capa de seitons amb la pell a sota, un al costat de l'altre.
Salem i de nou afegim un bon raig de vinagre, fins a cobrir-los.
Posem una nova capa, seguin seitó, sal i vinagre i així anem fent capes fins acabar els filets.
A sobre un bon rajolí d'aigua mineral.
Tapem i deixem reposar fins que el seitó blanquegi (unes 3 o 4 hores).
Els escorrem bé, jo amb aquest moment el congelo (per prevenció d'el anisakis).
Quant els tenim que servir, els descongelem i servim amb all i julivert picat i un bon raig d'oli d'oliva verge.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada