INGREDIENTS
massa de pizza
espinacs
trossos de pernil
pinyons
formatge mozzarella
2 cullerades de tomàquet fregit
sal i pebre
SOM-HI
Encendre el forn, perquè es vagi escalfant a 200ºC.
Estendre la massa, pot ser de base comprada o feta a casa (abaix explico con fer-la). Ficar-la sobre paper per cuinar al forn. Punxar-la am la forquilla.
Repartir la salsa de tomàquet amb la base de una cullera.
Sobre ficar unes fulles d'espinacs net, els trossos de pernil tallat petit, uns quants pinyons
i la mozzarella tallada a rodelles, un polsín de sal i pebre.
Ficar dins del forn calent i deixar coure fins que agafi color.
Per fer la massa de pizza
300 grams de farina
150 ml. d'aigua
4 cullerades d'oli
12 grams de llevat fresc
sal
Amb un bol gran, posar la farina tamisada, el llevat i les cullerades d'oli ,la meitat del del
aigua calenta i la sal. Pastar amb les mans o espàtula, i afegir poc a poc la resta d'aigua que admeti la massa, fins que faci bola, tapar amb un drap de cuina i reservar uns 30 minuts.
Es pot fer mes quantitat, doble o triple, quan tinguem la porció feta, embolicar amb film i congelar per a la propera vegada.
Espectacular!
ResponEliminaAmb la massa feta a casa, les pizzes encara són més bones i molt més saludables perquè no tenen cap tipus de greixos hidrogenats! Ara en faria un bon tall per sopar! Petonets!
ResponEliminaEncara que s'hagi d'encendre el forn una pizza casolana s'agraeix sempre!! la combinació boníssima! petons i bon estiu!!comença vacances aquest divendres, a veure si ens veiem pel Pallars!!
ResponEliminaEncara que s'hagi d'encendre el forn una pizza casolana s'agraeix sempre!! la combinació boníssima! petons i bon estiu!!comença vacances aquest divendres, a veure si ens veiem pel Pallars!!
ResponElimina