INGREDIENTS
1 quilo de cloïsses
2 cebes
sal i oli
all i julivert
2 fulles de llorer
pebre vermell (dolç i picant,a gust)
1 got de vi blanc
1/2 got d'aigua
1 cullereta rasa de farina
SOM-HI
Posar les cloïsses amb aigua abundant i sal, per tant treguin la sorra durant una bona estona (1 hora aproximadament).
Sofregir la ceba trinxada a la paella amb una mica d'oli. Afegir el pebre vermell, el vi i l'aigua amb la farina dissolta, per tant no faci grumolls, salpebrar i deixar reduir. Si ens agrada la salsa fineta, la podem passar per la batedora.
Fer una picada amb all i julivert fins que quedi trinxat.
Mentrestant, coure les cloïsses al vapor amb un dit d'aigua i les fulles de llorer. Tapades fins que s'obrin (aprox. 5 minuts). Reservar dins la mateixa cassola destapada.
Afegir al sofregit les cloïsses i remenar, ficar la picada d'all i julivert i deixar faci la xup-xup. Apagar el foc i servir.
El suquet està per sucar-hi pa!!!!!!!!!!!!
El suquet està per sucar-hi pa!!!!!!!!!!!!
Molt bones, son com les pipes que no pots parar de menjar.
ResponEliminaPetons.
boníssimes, ideals per aquestes nits de caloret!!
ResponElimina