Podem deixar aquesta amanida feta, per anar a la platja o piscina i menjar-la fresqueta.
INGREDIENTS
250 grams cous-cous (sèmola de blat)
250 ml. d'aigua o brou vegetal
oli d'oliva
ceba
pebrot
tomàquet per amanir
cogombrets
fulles tendres d'espinacs
menta fresca
1 llimona
SOM-HI
Escalfar l'aigua amb sal o el brou, m'entres tant, posar el cous-cous
amb una safata ben escampat, tirar sobre l'aigua o brou i
tapar durant uns 3 minuts aproximadament.
Afegir un raig d'oli d'oliva i separar amb una forquilla el cous-cous, per tant que quedi solt.
Tallar fines totes les verdures i amanir amb una vinagreta, feta amb l'oli sal i suc de llimona. Barrejar.
La menta tallar-la a bocins petits, però abundant, incorporar també una mica de julivert i mesclar.
Col·locar al frigorífic una estona, feta unes hores abans és més bona.
Servir fresqueta.
No és un producte que faci servir a casa, però preparat de manera tan senzilla m'anima a provar-lo. I la menta li deu donar un punt de sabor molt especial! Una abraçada!
ResponEliminaNo es veu gens difícil de fer...Potser m´hi animo. I porta de tot el que es sa i bo pel cos.
ResponEliminaUna amanida que m'agrada molt, avui també he publicat una amanida amb cous-cous.
ResponEliminaPetons.