Tenia per fer una llaminera i vaig pensar fer-la rostida.
Com no m'agrada tenir restes al frigorífic, vaig aprofitar unes favetes cuinades el dia anterior i una patata bullida amb pell.
INGREDIENTS
1 llaminera de porc
1 ceba
1 tomàtec madur
1 grills d'all
sal
pebre
vi blanc
oli
acompanyament
favetes ja cuites
1 patata bullida amb pell
SOM-HI
A la cassola de fang petita, vaig rostir la llaminera.
Primer, vaig posar una mica d'oli i vaig rosellar la llaminera pels costats i la vaig reservar.
Al mateix oli vaig coure-la ceba tallada i l'all.
Quan estava una mica rosset, vaig ficar el tomàquet pelat i tallat a trossos i vaig deixar
a foc lent.
A continuació vaig incorporar la llaminera, una mica de vi blanc i una mica d'aigua o caldo. La vaig coure a foc lent, fins veure que era cuita.
Com us he dit vaig acompanyar-la amb el que tenia al frigorífic.
Les patates, tallades i passades per una paella amb una mica d'oli.
ResponEliminaIsabel; La llaminera sempre queda bé, acompanyat amb les favetes i la patata, queda molt ben aprofitada¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :O)