La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 31 d’octubre del 2018

GALETES PER TOTS SANTS

                             Recepta de galetes per Tots Sants

    La recepta de les galetes és la de sempre, les clàssiques galetes de mantega.

INGREDIENTS

150 grams de mantega pomada                                

 
100 grams de sucre

1 ou

300 grams de farina

Un polsim de vainilla


Guarniments al gust /ninots de sucre/ametlla laminada/crocant.....


SOM-HI

Mesclem la mantega amb el sucre, barrejant bé, afegir l'ou i barregem amb una llengua de gat.

Quan tot estigui barrejat, afegir la farina tamisada i la vainilla. Continuar mesclant fins que a la massa hi quedi tot integrat.

Embolicar la massa en un film i deixar reposar al frigorífic, com a mínim 1 hora (jo la vaig deixar d'un dia per altra) perquè la massa es treballa millor.

Estirar amb un corró i amb la talla galetes, tallar-les, pintar-les amb rovell d'ou, farcir-les abans de posar-les al forn al vostre gust ( ametlles, nous .......).


Posar sobre paper vegetal deixant una mica de separació, ficar al forn calent a 160ºC. de 12 a 15 minuts, fins que veiem comencin a agafar color.

Els ninos de sucre els he enganxat amb una mica de mel, barrejada amb una cullera d'aigua calenta, quan les galetes han sortit del forn.

Deixar refredar sobre reixeta i quan siguin fredes decorar a gust.


Jo les he decorat unes per nens i altres amb ametlla laminada i picada.

Espero que us agradin i que tingueu una bona Castanyada.

Altres receptes Tots Sants


2 comentaris:

  1. Bona castanyada Isabel, segur que els nens gaudeixen molt amb aquestas galetes tan simpàtiques, però que també agradaràn als no tan petits.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Cada dia están millor les castanyas i les galetes.

    ResponElimina