Entrant o aperitiu ideal per consumir al estiu
amb una beguda refrescant, acompanyats de bons amics, família o han qui ens vingui de gust.........
INGREDIENTS
navalles
2 grills d'all
julivert frecs
sal
1 polsim de pebre
llimona
SOM-HI
És important que compreu les navalles el dia que les heu de consumir, ja que és un marisc delicat, i les closques no són hermètiques.
Posar-les uns minuts amb aigua i sal, perquè deixin anar la sorra i no sé assequin.
Menters tant, picar els grills d'all i el julivert i afegir oli d'oliva i un polsim de sal. Batre'l.
Ficar la planxa al foc perquè sigui calenta amb unes mica d'oli, escorre les navalles i ficar a la graella amb la panxa avall primer, ràpid donar la volta perquè es cou molt de pressa (un minut com a màxim), si les tenim més temps correm el perill que s'endureixin.
Només apagat el foc i amb calent tirar per sobre la salsa de l'oli amb l'all i julivert i servir.
Fàcils de fer i boníssimes !!!!!!!!
Així es com més m'agraden les navalles, millor dit, m'encanten!!
ResponEliminaPetons.
Fantàstiques!!! amb la salsa d'oli ja és per sommiar de nit i tot! Una abraçada.
ResponElimina