La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 12 de gener del 2010

NOUS CARAMEL·LITZADES



INGREDIENTS:

  • Nous del país pelades
  • Sucre
  • Un pessic de sal

PREPARACIÓ
En una paella calenta i a foc moderat, posar el sucre, una cullerada d'aigua i el pessic de sal.
Deixar que comenci a desfer-se el sucre amb l'aigua posar les nous i remenar fins que es caramel-litzin, per tal que quedin cobertes. Retirar de la paella i col·locar sobre una safata untada amb oli o paper sulfuritzat per que no s’hi enganxin. Serveixen per acompanyar una copa de gelat, qualsevol batut o postre.

1 comentari: