La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 12 de gener del 2010

ARRÒS DE TARDOR




INGREDIENTS:


  • 500 grams d’arròs
  • 1 ceba
  • 400 grams de xampinyons
  • 2 tires de cansalada
  • 2 salsitxes
  • sal
  • oli1 grill d’all
  • formatge rallat

PREPARACIÓ:


Bullir l’arròs a la cassola, amb força aigua i sal, uns 12 minuts.
M’entres tant netejar els xampinyons i tallar, fer la ceba a trossets, la cansalada i les salsitxes tallades amb les tisores.
Quan sigui cuit l’arròs, el rentem i posem a l’escorredora. Poxar la ceba i afegir poc després la cansalada i les salsitxes , després el xampinyons amb un grill d’all picat.
Quan tot sigui fet, afegir l’arròs i que tot es fregeixi una mica.
Per acabar afegir abans de servir-lo formatge rallat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada