INGREDIENTS:
- 1 llaminera de porc
- sal d’all
- conyac
- 150 grams de castanyes pelades (ja cuites)
- sal, pebre
- oli
- 150 ml. de llet
PREPARACIÓ:
Maquillar el llom amb oli i arrebossar amb la sal d'all. Introduir amb un recipient apte per el micró, durant 6 minuts al 75%. Afegir el conyac i coure 3 minuts més.
Deixar reposar, treure la carn de la salsa i posar les castanyes pelades i la llet amb una mica de sal i pebre, durant 2 minuts més al micro, (reservar unes quantes castanyes).
Triturar les castanyes i la llet amb la salsa de la cocció i servir sobre la carn tallada, acompanyar amb les castanyes reservades.
Va sortir molt be. Però tinc algun dubte sobre la repta: quan dius arreboçar amb all, jo entenc que és fregar un all per sobre la llaminera, si no és així ja m'ho faras saber.
ResponEliminaPer altra banda quan poses la llet al forn resulta que queda com tallada, suposo que és normal.
Vam fer un sopar espectacular seguin les teves receptes. Moltes gràcies de nou sogra......
tito