La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 12 de gener de 2010

LLAMINERA AMB PURÉ DE CASTANYES



INGREDIENTS:
  • 1 llaminera de porc
  • sal d’all
  • conyac
  • 150 grams de castanyes pelades (ja cuites)
  • sal, pebre
  • oli
  • 150 ml. de llet
PREPARACIÓ:
Maquillar el llom amb oli i arrebossar amb la sal d'all.
Introduir amb un recipient apte per el micró, durant 6 minuts al 75%. Afegir el conyac i coure 3 minuts més.
Deixar reposar, treure la carn de la salsa i posar les castanyes pelades i la llet amb una mica de sal i pebre, durant 2 minuts més al micro, (reservar unes quantes castanyes).
Triturar les castanyes i la llet amb la salsa de la cocció i servir sobre la carn tallada, acompanyar amb les castanyes reservades.

1 comentari:

  1. Va sortir molt be. Però tinc algun dubte sobre la repta: quan dius arreboçar amb all, jo entenc que és fregar un all per sobre la llaminera, si no és així ja m'ho faras saber.
    Per altra banda quan poses la llet al forn resulta que queda com tallada, suposo que és normal.
    Vam fer un sopar espectacular seguin les teves receptes. Moltes gràcies de nou sogra......

    tito

    ResponElimina