INGREDIENTS:
- 300 grams d’arròs
- 300 grams de bolets variats
- 1 ceba grossa
- 2 grills d’all
- 1 gotet de vi blanc
- 1 l. de caldo vegetal
- 1 cullerada mantega
- 100 grams de formatge parmesà
PREPARACIÓ:
Pelar i tallar la ceba i picar els grills d’all, que sofreixi’m amb una mica d’oli i la mantega.
A continuació incorporar el bolets nets i tallats, passar una miqueta e incorporar l’arròs, donar un parell de voltes i tirar el vi, reduir e incorporar el caldo a petites quantitats, remenar i anar afegint poc a poc el caldo, fins que l’arròs sigui al punt, aproximadament un 20 minuts, a de quedar molt cremós, abans de retirar el arròs afegir el formatge parmesà ratllat.
Isabel muy buenas tus recetas... me gusta mucho tu blog.
ResponEliminaEl lomo a la sal y muchas de ellas que nos enseña Roger, mmmm rico rico.
Un saludo, Kenia
Hola Kenia, perdona mi tardanza en contestarte, todavía no he encontrado el tranquillo al blog, poco a poco se lo iré encontrando. Gracias por tus comentarios. ISABEL
ResponElimina