La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 12 de gener de 2010

RISOTTO DE BOLETS




INGREDIENTS:

  • 300 grams d’arròs
  • 300 grams de bolets variats
  • 1 ceba grossa
  • 2 grills d’all
  • 1 gotet de vi blanc
  • 1 l. de caldo vegetal
  • 1 cullerada mantega
  • 100 grams de formatge parmesà

PREPARACIÓ:

Pelar i tallar la ceba i picar els grills d’all, que sofreixi’m amb una mica d’oli i la mantega.
A continuació incorporar el bolets nets i tallats, passar una miqueta e incorporar l’arròs, donar un parell de voltes i tirar el vi, reduir e incorporar el caldo a petites quantitats, remenar i anar afegint poc a poc el caldo, fins que l’arròs sigui al punt, aproximadament un 20 minuts, a de quedar molt cremós, abans de retirar el arròs afegir el formatge parmesà ratllat.

2 comentaris:

  1. Isabel muy buenas tus recetas... me gusta mucho tu blog.
    El lomo a la sal y muchas de ellas que nos enseña Roger, mmmm rico rico.
    Un saludo, Kenia

    ResponElimina
  2. Hola Kenia, perdona mi tardanza en contestarte, todavía no he encontrado el tranquillo al blog, poco a poco se lo iré encontrando. Gracias por tus comentarios. ISABEL

    ResponElimina