INGREDIENTS:
- 4 patates mitjanes
- 100 grams de formatge fondre
- 100 grams de salmó fumat
- 2 tomàquets madurs
- 4 cullerades d’oli
- 1 cullerada de vinagre balsàmic o crema.
- cibulet
- sal i pebre
PREPARACIÓ:
Posar al micró amb un recipient adequat, les patates ben rentades, durant 10 minuts. Quan siguin cuites, tallar a rodanxes i a sobre posar el formatge per fondre, 1 minut mes al 75 % . Ratllar mentrestant el tomàquet i amanir, posar sobre les patates quan siguin fredes i a sobre el salmó fumat i decorar amb el cibulet. Queda molt bé, amb un motllo rodó i es decora amb la crema de balsàmic.
Crec que no vas rebre el primer missatge al blog, així que repeteixo: FELICITATS PER HAVER DECIDIT FER-NOS EL BLOG!!Ja l'esperava...Hi ha una colla de receptes per provar!.El dj vaig a una classe amb la mireia carbó i en tinc 2 més per aquest mes.Vaig fer-ne una amb Pep Nogué (cuiner del celler de can roca durant 13 anys) i va ser molt profitosa;ja t'explicaré.Un peto i a reveure! MERCÈ'S.(MERCÈ CORBERA-ONA,LAIA-BET)
ResponEliminaGracies Mercè: Comentaris con aquest en donam ànims. Petons a les nenes. ISABEL
ResponElimina