La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 12 de gener de 2010

BOMBONS


INGREDIENTS:
  • 200 grams de xocolata de cobertura
  • una cullerada de mantega
  • unes gotetes de licor (opcional)
  • fruita confitada
  • fruits secs (nous, avellanes, festucs etc.)
PREPARACIÓ:
Desfer la xocolata al microones 2 minuts + 1 minut al 75 % , afegir la mantega, mesclar i posar amb motlles de silicona o sobre un paper vegetal o un plat, quan el xoco agafi una mica de consistència, posar uns trossets de fruita confitada o una nou. Deixar refredar, fins que la xocolata sigui ben presa i ja es podem guardar (millor al frigorífic).
Si es vol, es pot posar unes gotetes de licor, o en lloc dels fruits secs, cereals esmicolats.

2 comentaris:

  1. Hola Isabel, sóc Lourdes. Aquesta tarda ens hem conegut a la botiga del carrer Aragó. M'agrada molt el teu bloc. Practicaré les teves receptes. Moltes gràcies. Ah! una pregunta: Quin licor podria posar a la teva recepta de bombons?.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola Lourdes:
    Unes gotetes de BRANDI o WHISKI
    Si li poses a la massa, un polsím de raspadura de taronja, unes gotetes de COINTREAU.
    Molt de gust d'haver-te conegut.

    ResponElimina