INGREDIENTS:
- 200 grams de xocolata de cobertura
- una cullerada de mantega
- unes gotetes de licor (opcional)
- fruita confitada
- fruits secs (nous, avellanes, festucs etc.)
PREPARACIÓ:
Desfer la xocolata al microones 2 minuts + 1 minut al 75 % , afegir la mantega, mesclar i posar amb motlles de silicona o sobre un paper vegetal o un plat, quan el xoco agafi una mica de consistència, posar uns trossets de fruita confitada o una nou. Deixar refredar, fins que la xocolata sigui ben presa i ja es podem guardar (millor al frigorífic).
Si es vol, es pot posar unes gotetes de licor, o en lloc dels fruits secs, cereals esmicolats.
Hola Isabel, sóc Lourdes. Aquesta tarda ens hem conegut a la botiga del carrer Aragó. M'agrada molt el teu bloc. Practicaré les teves receptes. Moltes gràcies. Ah! una pregunta: Quin licor podria posar a la teva recepta de bombons?.
ResponEliminaUna abraçada.
Hola Lourdes:
ResponEliminaUnes gotetes de BRANDI o WHISKI
Si li poses a la massa, un polsím de raspadura de taronja, unes gotetes de COINTREAU.
Molt de gust d'haver-te conegut.