La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 12 de gener de 2010

RISSOTO CAMPEROL



INGREDIENTS

  • 300 grams d’arròs
  • 600 ml. de caldo vegetal
  • 100 grams de bolets (xampinyons o variats)
  • 1 pastanaga
  • 100 grams de bròquil
  • 1 ceba gran
  • 2 grills d’all
  • 50 grams de margarina
  • 2 cullerades d’oli
  • ½ got de nata liquida
  • tomàquets cirerols
  • farigola i romaní

PREPARACIÓ


Col·locar a un recipient apte per el microones, l’oli, la ceba picadeta, l’all 2 minuts, afegir la pastanaga, el bròquil i els bolets tallats, quan sigui poxat, afegir l’arròs, les herbes i el caldo de verdures. Deixar coure 17 minuts al 750 W.
Destapar i afegir la margarina i la nata, mesclar bé e incorporar els cirerols, tallats per la meitat i servir seguidament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada