- 250 grams de ametlla molta
- 250 grams de sucre
- 1 patata o moniato blanc de 150 grams aprox.
PER PREPARAR-LOS:
- 1 clara d’ou
- 1 rovell d’ou
- 150 grams de pinyons
- 100 grams de dauets de ametlla
ELABORACIÓ:
Posem la patata al microones amb pell, 4 minuts, deixem refredar i pelem. M’entres tant farem una barreja amb la farina d’ametlla i el sucre amb una espàtula.
Xafem la patata i afegim a la ametlla i el sucre. Deixem reposar (millor d’un dia per l’altre).
Si fem els panellets tradicionals, els podem fer de diferents sabors, cafè, xocolata, coco, etc......Fem boletes amb la massa i mullem amb la clara d’ou, arrebossem amb els pinyons, ametlles etc. pintem amb el rovell i al forn uns 5 minuts de grill, controlant el temps.
Si son d’altres sabors, barregem la massa amb cafè, xoco etc. i seguim el mateix procediment.
Si son d’altres sabors, barregem la massa amb cafè, xoco etc. i seguim el mateix procediment.
que bueno lo boy acer en mi casa
ResponEliminaHola, som la classe dels lleons i hem vist els teus panellets i diu la Rita que són molt bonics. Paski diu felicitats. L'Arnau diu que molt i molt bé.
ResponEliminaTots els nens i nenes diuen que t'estimen molt.
Un petó gran.
La classe dels lleons