La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 21 d’octubre del 2012

BROWNIE DE XOCOLATA


 
 
A tots ens agrada amb passió la xocolata i feia temps que no feia aquest pastis.
Vaig aprofitar fer-lo el dia del aniversari del Igor.
Com pode-ho imaginar no va quedar ni una sola engruna.

INGREDIENTS

200 grams de xocolata de cobertura

100 grams de mantega

125 grams de sucre

80  grams de farina

3 ous

1/4 de sobre de llevat (2 culleres petites)

80  grams de nous pelades 

nous picades a daus ( per decorar)

SOM-MI

Barrejar el sucre amb els ous fins que quedin escumosos.


Tamisar la farina amb el llevat e incorporar a la barreja anterior.




Trossejar la xocolata  125 grams aproximadament i la resta reservar. 

Desfer la xocolata al microones amb un recipient apte i quan sigui desfet incorporar sense parar de remenar la mantega  fins que quedi una crema i afegir a la mescla anterior (ous, sucre, farina i llevat). Per ultim barrejar les nous semi trossejades reservant un grapat.

Untar el motllo amb mantega i xocolata en pols i  abocar la mescla.

Posar al microones 6 minuts a 750 W. reposar 5 minuts dins del micró i tornar a ficar 2 minuts mes.

El podem fer al forn a 180 º uns 30 minuts.

Quan s'hagi refredat cobrir amb la resta de xocolata desfeta al micró i decorar al gust amb nous.

Està per llepar-se els dits.......

8 comentaris:

  1. Jo n'he fet un avui per dinar!!!!! És boníssim, oi?
    Ara... jo no l'he cobert de xocolata, que això ja és pecat!!!!!
    Petons

    ResponElimina
  2. és un pecat fer aquest postre, es no apte per a dietes, pero per un dia....si nomes fos un dia....jeje ptons

    ResponElimina
  3. No m'estranya que no sobrés ni una engruna, je je je...

    ResponElimina
  4. Hola Isabel!!! quin pastis mes booo..!!!! nomes te una "pega" que no es ligth...jajajaja Una abraçada !!

    ResponElimina
  5. Però, gens d´engrunes?? o sigui que no val la pena que vingui a arreplegar-les, oi?

    ResponElimina
  6. òndia Isabel! Això sí que és un pastís lleuger... he he. M'encanta. No m'estranya que us en llepessiu els dits, perquè només la foto ja es menja sola!!

    ResponElimina
  7. Quin aspecte més SALUDABLE!, de veritat que t'ha quedat espectacular!. Un dels pastissos tradicionalment exitosos!!! Una abraçada bonica!

    ResponElimina
  8. Quina pinta aquest brownie!!! I així cobert de xocolata, ha d'estar deliciós!!!

    ResponElimina