La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 25 de maig del 2016

TONYINA AMB ESPÀRRECS I SALSA DE SOIA

 
                                                Propietats de la tonyina

La tonyina és un peix blau, molt recomanable per la quantitat de beneficis que proporciona a la nostre salud.

Es rica en Omega 3- que ajuda a disminuir el colesterol. Té infinitats de vitamines
B2-B3-B6-B9-B12 i  liposolubles A i D, que afavoreixen l'absorció de calci i el regula a la sang. Conté fosfor i magnesi a més és rica en ferro i iode.

Peix totalment recomanable per la nostre salud, es limita el seu consum per als que pateixen d'àcid úric.

INGREDIENTS

2 talls de tonyina fresca

1 ceba petita

2 grills d'all i julivert

1 manat d'espàrrecs

salsa de soia

SOM HI
Tallar o fer tallar a la peixateria, la tonyina a daus sense pell, netejar i posar a una escorredora.

Tallar la ceba petita i trinxar els alls i el julivert.

Posar oli amb una paella i fer un sofregit a foc lent de la ceba, quan comença a agafar color afegir els alls trinxats i la tonyina.

Cocció ràpida, perquè la tonyina no es sequi, remoure un parrell de minuts i abans de retirar del foc afegir unes cullerades de salsa de soia, remenar.

Acompanyar amb espàrrecs fets a la planxa o al vapor i empolvorar el peix amb julivert picat.

Bon profit!!!!!!!!!!!


5 comentaris:

  1. Una recepta que no necessita gaire temps per fer-la i amb els espàrrecs com a companyía es una bona idea.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Trobo que la guarnició amb espàrrec la fa encara més bona.

    ResponElimina

  3. Isabel; La tonyina, com molt bé diu l'Ana, no necessita gaire temps per fer-la, acompanyada amb espàrrecs i la salsa de soia, és un plat ple de vitamines per el cos.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  4. Ben fàcil i boníssim!! bona setmana!

    ResponElimina
  5. Ben fàcil i boníssim!! bona setmana!

    ResponElimina