La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 3 de maig de 2016

GUACAMOLE




    El guacamole, és una salsa mexicana completament natural, feta amb alvocat.
    Ideal per aperitius o per acompanyar carns.                                       
    L'alvocat, es una fruita que té quantitat de propietats, ajuda a reduir el colesterol, és antioxidant, rica en magnesi i potassi i preveu de malalties cardi vasculars i a més, altres moltes qualitats.


INGREDIENTS

3 alvocats madurs
2 tomàquets 
1 ceba
1 pebrot verd 
llimona
coriandre
sal 
oli d'oliva verge

SOM-HI
Trinxar la ceba i deixar-la amb una mica de sal i llimona.
Escaldar els tomàquets vermells i pelar-los, tallar-los a bocins i barrejar amb la ceba i el pebrot tallat molt petit.
Partir els alvocats per la meitat i buidar amb l'ajut d'una cullera, reservar els pinyols. 
Aixafar els alvocats i fer-los puré,  barrejar amb la ceba, el pebrot i el tomàquet, salar al vostre gust, amanir amb una mica d'oli i posar els pinyols dins de la pasta del guacamole, fins a l'hora de servir-lo, per tant no es rovelli. 
Millor preparar-ho abans de servir a taula.

Servir amb llavors de sèsam, natxos de blat, burritos, xips...........

5 comentaris:


  1. Isabel; Un bon aperitiu, diferent e ideal per acompanyar altres plats.
    Amb la variació està al gust.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. a primer cop d'ull pensava que els pinyols eren ous...! santa llúcia! què bo el guacamole!petons

    ResponElimina
  3. Boníssim el guacamole amb uns natxos o a cullerades!!
    Petons.

    ResponElimina
  4. Si m'agrada el guacamole!, però el ben fet!, que n'hi ha cada un.... Aquest té tots els ingredients que li calen i ben segur les millors mans!, ja vindria amb una torradeta per posar-me'n... Un petó Isabel!

    ResponElimina
  5. No ho sabia això dels pinyols! Gràcies per la informació.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina