La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 25 de setembre del 2015

SALTEJAT DE MONGETES AMB GAMBETES




INGREDIENTS

600 grams de mongeta rodona

150 de gambeta pelada 

2 grills d'all

1 pebrot-et petit 

sal 

oli

SOM-HI

Netejat la mongeta i tallar-la. Posar-la a bullir amb aigua i sal (no massa aigua).

Bullir-la tapada a foc mitja ( te que quedar al dente). Passar-la per aigua freda, perquè no perdi el color, escorre-la i reservar.

Amb una paella amb oli, saltejat els grills d'all tallats a lamines amb el pebrot-et també 
tallat petit, amb compte que no es cremi l'all. 

Afegir les gambetes, donar un parell de voltes i barrejar amb les mongetes. Donar unes voltes mes, rectificar de sal i servir.

  

4 comentaris:

  1. Què dir del plat... bo i sa!! què vas enfeinada?? vam dir de quedar a veure si dius quan pots i quedem! petons

    ResponElimina
  2. Un plat fàcil de fer que a casa els hi encanta!
    Petons

    ResponElimina

  3. Isabel; A part del vers que té aquest plat "monguetes amb "gambetes", és un petit plaer sentir al paladar aquest gust de mar i muntanya.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  4. Boníssima aquesta manera de menjar bajoques.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina