La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 17 de setembre de 2015

LASSANYA DE CARN




INGREDIENTS

1 caixa de lasanya ràpida 

300 grams de carn picada mixta

2 cebes tendres

1 pastanaga

1 grill d'all

sal i pebre

oli

per la beixamel

30 grams de mantega

30 grams de farina

400 ml. de llet

formatge ratllat

sal i pebre

SOM-HI

Sofregir la caba tallada petita, afegir la pastanaga tallada també petita i el tomàquet ratllat, deixar coure. 

A continuació la carn picada amb un grill d'all ratllat, deixar fins que sigui tot cuit i refredar.

Ficar les plaques de lasanya  amb aigua calenta un 10 minuts, han de quedar semi rígides,
de tant en tant remoure-les.

Entretant :  En una cassola, desfer la mantega i la farina. Sense parar de remenar, afegí la llet necessària per aconseguir una beixamel fina. Rectificarem de sal i pebre.

Ficar al fons de la safata una mica de beixamel, a sobre la placa de lasanya i farcir amb sofregit, un altra capa de lasanya i sofregit, podeu fer mes capes, per ultim la lasanya i cobrir amb la resta de beixamel i formatge ratllat. 

Ficar al forn de 8 a 10 minuts i 5 minuts de gratinador. 

1 comentari:

  1. T'ha sortit una bona lasanya, amb un coloret que crida l'atenciò.
    Es un plat que té molts fans.
    Petons.

    ResponElimina