La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 17 de novembre de 2011

BONÍTOL AMB CIGRONS



INGREDIENTS:

  • 500 g de bonítol net
  • 300 g. de cigrons cuits
  • 1 ceba
  • 2 grill d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 2 tomàquets vermells
  • julivert
  • 4 ametlles
  • 4 avellanes
  • sal
ELABORACIÓ:


      Marcar amb una paella amb una mica d'oli el bonítol i reservar.

      Picar la ceba i sofregir, quan comenci a agafar color afegir els tomàquets ratllats i un grill d'all picat i a foc lent, fins que quedi tot confitat.

      Afegir el fumet de peix i deixar coure 5 minuts, posar-hi la picada, feta amb les avellanes i les
ametlles amb un grill d'all, posar la fulla de llorer i tenir-ho al foc uns 20 minuts.

      Rectifique-ho de sal.

      Finalment pose-ho els cigrons i el bonítol i tot junt coure 5 minuts més.

      Emplateu i bon profit!!!!!
     

11 comentaris:

  1. ohhhhhhh quin plat mes bo,a mi ara que comença aquesta epoca son els que mes m'agraden,petons

    ResponElimina
  2. Boníssim, Isabel! Sembla un marmitako reformulat amb cigrons... que bons, tots dos ingredients! M'ho menjaria molt de gust. Petons

    ResponElimina
  3. Isabel, aquest és un plat ideal per passar un dia de fred!!!! petonets

    ResponElimina
  4. Un platillo fantàstic, m'encanten aquests tipus de menjar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. te ha salido un plato de cuchara muy bueno,yo tambien he comido hoy pero con bacalao.

    ResponElimina
  6. Que bo!! aquests plats de peix amb llegums m'entusiasmen!!! amb bacalla l'havia vist però amb bonítol no! m'apunto la idea!! petons

    ResponElimina
  7. Noia, aixo si que comença a ser cuina de tardor!!!
    Fa una pinta ...
    Petonets.

    ResponElimina
  8. Jo l´he menjat amb bacallà.M´agrada molt com combina amb les llegums.Ara ja tinc una altra alternativa.

    ResponElimina
  9. El bonítol m'agrada, però els cigrons encara més!
    Jo sóc de llegums.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  10. Hola Isabel,
    Salutacions dels Competic 1 tarda.
    Enhorabona pel bloc!

    ResponElimina