La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 25 de setembre de 2011

AMANIDA MAR I MONTANYA I FRUITS DE TARDOR





Aquesta es la meva recepta del mes de Septembre,

per la convocatoria de Memòries d'una cuinera




INGREDIENTS


  • verat escabetxat
  • filet de pit de pollastre
  • figues
  • raïm
  • préssec
  • magrana
  • oli
  • vinagre de Mòdena
  • sal i pebre
  • mel
  • anacards
  • cibulet

Esmicolar el verat amb escabetx, passar per la paella el filet de pit de pollastre i tallar-ho
a trossos.

Posar al centre del plat o safata el pit, junt amb el verat i afegir la fruita tallada al voltant.

Sal pebrar i regar amb una vinagreta feta amb 4 parts d'oli per una de vinagre i una cullaradeta de mel.

Servir amb cibulet tallat.


8 comentaris:

  1. Una amanida fantàstica pel Memòries Isabel!! Has fet una proposta molt bona i original!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Quina amanida més original, la trobo molt bonica!

    ResponElimina
  3. una amanida muy natural y bien presentada
    peto

    ResponElimina
  4. Quin mar i muntanya mes original!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Isabel, aquesta amanida té uns colors ben bonics! I ben original!
    Petons!

    ResponElimina
  6. Quina amanida més complerta!!!! has fet una versió de mar i muntanya boníssima! moltíssimes gràcies per participar!!! petonets

    ResponElimina
  7. ¡Una amanida de tardor total! El verat en escabetx ha de quedar molt bé, quins contrastos.
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  8. M'agraden molt les amanides que incoporen la fruita, són molt variades i plenes de vitamenies. La combinació amb el verat ha de quedar boníssima.

    ResponElimina