Aquesta es la meva recepta del mes de Septembre,
per la convocatoria de Memòries d'una cuinera
INGREDIENTS
- verat escabetxat
- filet de pit de pollastre
- figues
- raïm
- préssec
- magrana
- oli
- vinagre de Mòdena
- sal i pebre
- mel
- anacards
- cibulet
Esmicolar el verat amb escabetx, passar per la paella el filet de pit de pollastre i tallar-ho
a trossos.
Posar al centre del plat o safata el pit, junt amb el verat i afegir la fruita tallada al voltant.
Sal pebrar i regar amb una vinagreta feta amb 4 parts d'oli per una de vinagre i una cullaradeta de mel.
Servir amb cibulet tallat.
Una amanida fantàstica pel Memòries Isabel!! Has fet una proposta molt bona i original!
ResponEliminaPetons
Sandra
Quina amanida més original, la trobo molt bonica!
ResponEliminauna amanida muy natural y bien presentada
ResponEliminapeto
Quin mar i muntanya mes original!!!
ResponEliminaPetonets.
Isabel, aquesta amanida té uns colors ben bonics! I ben original!
ResponEliminaPetons!
Quina amanida més complerta!!!! has fet una versió de mar i muntanya boníssima! moltíssimes gràcies per participar!!! petonets
ResponElimina¡Una amanida de tardor total! El verat en escabetx ha de quedar molt bé, quins contrastos.
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.
M'agraden molt les amanides que incoporen la fruita, són molt variades i plenes de vitamenies. La combinació amb el verat ha de quedar boníssima.
ResponElimina