La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 18 de setembre de 2011

LLIBRETS D'ALBERGÍNIA




L'albergínia, es una hortalissa d'origen oriental.

Té poc contingut vitamínic, però estimula la funció hepàtica i dona molt joc a la cuina.

Es pot consumir fregida, feta al microones o a la planxa, escalivada......però mai crua.

El seu contingut nutritiu i calòric, es pot enriquir, barrejant-la amb verdures, peixos, carns,

ous, pernil.......



INGREDIENTS:

  • 1 albergínia gran
  • 4 lamines de formatge
  • 2 talls de pernil dolç
  • farina
  • pa ratllat
  • 1 ou
  • sal
  • oli



PREPARACIÓ


Rentar i tallar l'albergínia a lamines fines i posem els talls amb aigua i sal durant uns 10

minuts.

Escorrem i saquem, posem les lamines d'albergínia sobre una superfície i fem els llibrets

1 d'albergínia, pernil dolç i formatge i tapem amb un altre d'albergínia.

Les passem per farina blanca, ou batut i pa ratllat i ho fregim amb oli calent.

Super fàcil i generalment agrada a tothom

14 comentaris:

  1. Molt original...vaja,jo no l´havia vist mai. Sempre faig els típics amb pernil i formatge.

    ResponElimina
  2. Molt bons!!! jo si els acostumo a fer i a casa ens agradan molt!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. L'albergínia ens agrada de tota manera. Així en llibrets no l'he tastada mai, però ha de ser boníssima! Molt bona idea!

    ResponElimina
  4. Així arrebossades i en forma de llibrets son molt originals.
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Ideal per adaptar-ho als de casa! Gràcies per la idea Isabel! Petonets.

    ResponElimina
  6. M'encanten aquests lliberts, molt més que els originals! petons

    ResponElimina
  7. Boníssims, és d'aquelles receptes que tenen l'èxit assegurat. Tant per acompanyar un segon plat com un entrant, han de ser perfectes.

    ResponElimina
  8. quina gran idea nena!!! ara que el meu Boletet ja pot menjar de tot, a veure si ho faig un dia!!!! ;9 molts petonets

    ResponElimina
  9. m'agrada molt l'albergínia i aixi amb llibret te d'estar molt bona,fa temps que la vull preparar,petons

    ResponElimina
  10. Ostres, no se m'hauria acudit! Han de quedar boníssimes fetes així!
    Petons Isabel!
    Sandra

    ResponElimina
  11. Alternativa saludable i més gustosa que els tradicionals! (sense descartar-los,eh?). Una abraçada!

    ResponElimina
  12. Isabel; L'abergínia, com molt bé dius Isabel, té molt de joc a la cuina. Aquest llibrets, en són una petita prova del que és pot fer.
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D

    ResponElimina
  13. Quins llibrets més bons!Amb una bona amanida tens un plat complert!provarem!

    ResponElimina