La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 6 de setembre de 2011

CREMA DE PASTANAGA AMB ALFÀBREGA


INGREDIENTS:

  • 4 pastanagues
  • 1 patata petita
  • 1 ceba
  • 1 grill d'all
  • sal
  • oli
  • fulles d' alfàbrega
  • un polsim de llavors de roselles

PREPARACIÓ:


Posar amb una cassola amb oli, la patata, la pastanaga, la ceba i el grill d'all

tot tallat. Sofregir una mica i afegir l'aigua, deixar bullir, fins que sigui cuit,

salar i col-lar, passar per la batedora i afegir el caldo de bullir les verdures

(la quantitat que creiem per trobar la textura desitjada).

Servir tebi o fresc i afegir fulles d'alfàbrega picades i llavors de roselles.

9 comentaris:

  1. Plat saludable, fácil i fresquet.
    Bona combinació!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. A casa ens encanten les cremetes, i aquesta de pastanaga ja sola és boníssima... i amb el toc d'alfàbrega genial!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. avui m'aniria bé aquesta crema, però calentona!!! que tinc una costipera.. :( petonets

    ResponElimina
  4. Cremes a tothora i amb fred o calor!, em sembla molt bona i refrescant amb aquest punt d'alfabrega i les llavors. A reveure! (has vist un sms que et vaig enviar dg?, ja diràs alguna cosa del dia 17).

    ResponElimina
  5. Una cremita muy rica, sana y apetecible.
    Un saludo.

    ResponElimina
  6. Vaja amb la crema i coincideixes amb la Glòria en l´alfàbrega.Era és el que més ve de gust...no importa el sabor.

    ResponElimina
  7. Gràcies amics blocaires per els vostres comentaris.

    ResponElimina
  8. Hola,

    Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

    Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

    Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
    cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
    para darse a conocer.

    Para suscribirse a Ptitchef vaya a
    http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
    http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
    parte superior.

    Atentamente,

    Vincent

    ResponElimina