La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 1 de novembre de 2010

CASSOLETA DE BOLETS AMB CARN






















La carn i la varietat de bolets, cadascú els que vulgui.

INGREDIENTS:

Varietats de bolets


Rossinyols
Trompetes de la mort
Camagrocs
Ceps
Rovellons
3 botifarres
1/2 conill
1 ceba
2 grills d’all
1 tomàquet madur
1/2 copeta de vi
Oli
Sal
Pebre
Julivert.

PREPARACIÓ:

Passem per la paella els bolets ja nets amb una gota d’oli (volta i volta). Reservem.

Rostim la carn salpebrada amb una cassola amb una mica d’oli, quan sigui daurada, afegim la ceba neta i tallada a cuarts el grill d’all i el tomàquet. Deixar coure uns minuts i afegim la copeta de vi i un altre d’aigua.

Quan faltin uns 5 o 6 minuts per que acabi de coure, retirem la carn, triturar i col-lar el suc.Tornem a posar a la cassola el suc, la carn i els bolets i acabem de coure. Quan sigui cuit tot plegat posar una mica de julivert picat. Si cal es pot anar afegint una mica de caldo o aigua.

Bon profit!!!!!!

Totes les cassoletes o guisats son mes bons reposats unes hores.

9 comentaris:

  1. Molt bona cassoleta!!! s'ha d'aprofitar la temporada dels bolets que són tan bons!
    Petonets

    ResponElimina
  2. M'agrada el títol: BOLETS amb carn... Siés que els bolets són tant o més bons que la carn,oi?.Un guisadet que em menjaria ara mateix amb un bon pa!...Per cert, d'on has tret aquesta meravella de varietat?Un petonet!

    ResponElimina
  3. Quina passada de plat! Aprofitaré els bolets de la nevera (aquest cap de setmana ha estat prou bo al bosc) per provar-lo!

    ResponElimina
  4. M'encanta aquesta proposta, és un plat de tardor al 100%! I tens raó que reposat d'un dia per l'altre encara està més bo ;)

    ResponElimina
  5. Caram. Quina boletada! Llàstima no haver-hi estat per menjar aquests plats tan bons. Ets la millorrrrrrrrrr… Muaaaaaaa

    ResponElimina
  6. Quin tiberi més apetitós.
    Deliciós tot el que és veu, especialment els bolets, una de les meves debilitats.
    Una abraçada

    ResponElimina
  7. MaryLou, Mercè, MªAngels, Gemma, Agnès i Josep:

    P'el que veig a tots ens agraden els bolets.
    La veritat, que aquest fí de setmana, varem gaudir d'aquesta delícia de tardor i d'altres: panellets, castanyes, pastís de moniato.......
    Ara bé, la temporada ded cosetes bones per el paladar, però no per la línea......
    PETONS

    ResponElimina
  8. Isabel; Encantador i ensisador aquest plat tant i tant de tardor -butifarres incloses jeje-
    encara que ara la linea no es veu, doncs a la tardor fa -teoricament- més fred i ens tapem més.
    Bona proposta Isabel. Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D :-D

    ResponElimina