La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 8 de novembre de 2010

BOMBONS DE NOUS DE MACADÀMIA




Seguin la cuina típica de tardor: Bolets, castanyes, moniatos, carbassa, fruits secs.........

He preparat unes nous cobertes de xocolata, que a casa els si van encantar.

Va ser vist i no vist.



INGREDIENTS:

  • 150 grams de nous de macadàmia
  • 200 grams de cobertura fondant (TORRAS)
  • cacau pur en pols per repostería (VALOR)
  • 1 cullerada de mantega

PREPARACIÓ:

Desfer al microones la xocolata trossejada amb un recipient apte al 50% 2 minuts. Quan sigui tou encara que sembli no sigui desfeta afegir la mantega a temperatura ambient (pomada), amb l'escalfor de la xocolata la mantega es desfà. Si preferí.ho tradicional al bany Mª.
Agafar les nous i banyar.les amb la xocolata i col.locar sobre una reixeta fina perquè no es colin i deixar refredar, fins que quedi la xocolata presa. Escalfem altre vegada al micró a poca potencia la xocolata restant jo els i vaig fer un altre passada, perquè quedes mes gruix.

La mateixa operació, sobre la reixeta i aquesta vegada les vaig posar a la nevera.


Quan ja eren ben fredes, les arrebossem amb el cacau amarg, les tornem a posar a la nevera unes 2 hores.


Passat aquest temps ja les podem menjar o guardar amb un recipient o caixeta amb un puesto sec i fresc.


Bon profit............

9 comentaris:

  1. OOOOOH...que me'n guardes?, això és un pecat que no perdona ni el papa de Roma...Ben segur que faig la prova!petonet-pet.

    ResponElimina
  2. mmmmmm .....boníssim!! M'apunto la recepta , ha de ser un plaer celestial. T'han quedat precioses!!!

    ResponElimina
  3. Quina cosa més bona!! Demà mateix me'n vaig a comprar nous de Macadàmia per provar-ho a casa!

    ResponElimina
  4. Mmm...boníssims, de vici total! Gairebé mai faig servir nous de macadàmia, aquests bombons són una bona opció ;)

    ResponElimina
  5. No m'estranya gens que els encantés aquestes delicioses nous de macadàmia. Pinten sensacionals!

    ResponElimina
  6. Ostres han de ser boníssims..no crec que en quedens gaire si pogués bastar la safata :) petonets

    ResponElimina
  7. Hola:
    Acabo de aterrizar en tu blog viajando por otro y despues de verlo, tengo que decirte que me gusta y me hago seguidor tuyo para no perderte.
    Me encantan los bombons y estos tendre que probarlos.A la lista de pendientes los pongo
    Una abraçada
    Miquel

    ResponElimina
  8. Hola,
    Que bé que segueixi el teu bloc, sinó potser m’hagués perdut aquests deliciosos bombons!
    Es possible fer una recepta encisadora, amb pocs ingredients i sense masses complicacions, i aquests bombons es prova d’això... Felicitats!

    ResponElimina
  9. Gracies a tots per els vostres comentaris.
    Petonets
    ISABEL

    ResponElimina