Gaudir de les menges i de les coses senzilles es adonar nos que som éssers vius.
INGREDIENTS:
- 2 carxofes
- 3 o 4 alls tendres
- 3 o 4 ous
- 70 grams de bacallà esqueixat
- pa de pagès
- tomàquet
- oli d'oliva
Dessalar el bacallà i escorre'l bé.
Tallar les carxofes netes, treien les fulles de fora i les puntes a talls molt fins, posar a la paella amb l'oli calent i afegir els alls tendres trossejat, quan siguin rossets afegir el bacallà i fer un parell de voltes, sense deixar coure'l massa.
Afegir els ous i seguir el procediment de qualsevol truita.Preparar les llesques de pa de pagès ben sucades amb tomàquet i un bon raig d'oli.
I a gaudir!!!!!
Un plat tardicional molt de casa nostra... M'encanten les truites i tu has triat una combinació d'ingredients fantàstica que lliga molt bé.
ResponEliminaUna bona idea! jo faig la de bacallà amb pebrot verd i ceba, la de alls tendres i la de carxofes, però tot junt no l'he feta mai. Segur que està boníssima, l'haig de tastar.
ResponEliminaPetonets
Ostres, Isabel t´ha quedat una truita fanstàstica i de luxe! al preu que va el bacallà aquesta truita és de "bocato di cardinale"!
ResponEliminaUna truita deliciosa!. Quin és el secret de dessalar bé el bacallà?. No ho faig mai, sempre compro el bacallà dessalat i no l'encerto!
ResponEliminaHola,
ResponEliminaQue bona aquesta truita. Jo en faig una de molt semblant, li afegeixo també faves... I com diu la Glòria, jo també el compro dessalat per que no hi ha manera d’encertar-la !
La truita de carxofes amb els allets ja és una delicia per si mateixa però amb aquest pa tan ben sucat ha de ser una meravella del món mundial!
ResponEliminaGEMMA, MARYLOU, CRISTINA i Mª ÀNGELS:
ResponEliminaLo bo de les truites es que admeten moltíssims ingredients i sempre son bones.
Gracies per el vostres comentaris
GLORIA I ERI:
El secret de dessalar el bacallà, es canviar 4 aigües. Millor em 24 hores mínim.
Petons
Fijo que esta la pruebo esta semana
ResponEliminapetons
miquel
Un sopar ideal, per una nit futbolera com la d'ahir! Bravo.
ResponEliminaIsabel; Aquets petits plaers, són els qe ho al.legren tot. Amb quina senzilleza es fan totes aquestes petites grans meravelles.
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ :-D :-D :-D
MIQUEL:
ResponEliminaQue aprofiti.
LA CUINA VERMELLA:
Bravo! per el Barça.
JOSEPB:
Gracies per el comentari.
La veritat és que de truites se'n poden fer de mil colors. Donen molt de joc. A mi, personalment, m'agrada molt amb albergínia. Provaré auqesta. Això sí, el pa de pagès amb tomàquet és essencial amb qualsevol!!
ResponEliminaUn bloc molt bonic. Enhorabona!