La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 28 de novembre de 2010

TRUITA DE BACALLÀ AMB CARXOFES I ALLS TENDRES


















Gaudir de les menges i de les coses senzilles es adonar nos que som éssers vius.


INGREDIENTS:
  • 2 carxofes
  • 3 o 4 alls tendres
  • 3 o 4 ous
  • 70 grams de bacallà esqueixat
  • pa de pagès
  • tomàquet
  • oli d'oliva
PREPARACIÓ
Dessalar el bacallà i escorre'l bé.

Tallar les carxofes netes, treien les fulles de fora i les puntes a talls molt fins, posar a la paella amb l'oli calent i afegir els alls tendres trossejat, quan siguin rossets afegir el bacallà i fer un parell de voltes, sense deixar coure'l massa.

Afegir els ous i seguir el procediment de qualsevol truita.Preparar les llesques de pa de pagès ben sucades amb tomàquet i un bon raig d'oli.

I a gaudir!!!!!


12 comentaris:

  1. Un plat tardicional molt de casa nostra... M'encanten les truites i tu has triat una combinació d'ingredients fantàstica que lliga molt bé.

    ResponElimina
  2. Una bona idea! jo faig la de bacallà amb pebrot verd i ceba, la de alls tendres i la de carxofes, però tot junt no l'he feta mai. Segur que està boníssima, l'haig de tastar.
    Petonets

    ResponElimina
  3. Ostres, Isabel t´ha quedat una truita fanstàstica i de luxe! al preu que va el bacallà aquesta truita és de "bocato di cardinale"!

    ResponElimina
  4. Una truita deliciosa!. Quin és el secret de dessalar bé el bacallà?. No ho faig mai, sempre compro el bacallà dessalat i no l'encerto!

    ResponElimina
  5. Hola,
    Que bona aquesta truita. Jo en faig una de molt semblant, li afegeixo també faves... I com diu la Glòria, jo també el compro dessalat per que no hi ha manera d’encertar-la !

    ResponElimina
  6. La truita de carxofes amb els allets ja és una delicia per si mateixa però amb aquest pa tan ben sucat ha de ser una meravella del món mundial!

    ResponElimina
  7. GEMMA, MARYLOU, CRISTINA i Mª ÀNGELS:
    Lo bo de les truites es que admeten moltíssims ingredients i sempre son bones.
    Gracies per el vostres comentaris
    GLORIA I ERI:
    El secret de dessalar el bacallà, es canviar 4 aigües. Millor em 24 hores mínim.
    Petons

    ResponElimina
  8. Fijo que esta la pruebo esta semana
    petons
    miquel

    ResponElimina
  9. Un sopar ideal, per una nit futbolera com la d'ahir! Bravo.

    ResponElimina
  10. Isabel; Aquets petits plaers, són els qe ho al.legren tot. Amb quina senzilleza es fan totes aquestes petites grans meravelles.
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D :-D :-D

    ResponElimina
  11. MIQUEL:
    Que aprofiti.
    LA CUINA VERMELLA:
    Bravo! per el Barça.
    JOSEPB:
    Gracies per el comentari.

    ResponElimina
  12. La veritat és que de truites se'n poden fer de mil colors. Donen molt de joc. A mi, personalment, m'agrada molt amb albergínia. Provaré auqesta. Això sí, el pa de pagès amb tomàquet és essencial amb qualsevol!!
    Un bloc molt bonic. Enhorabona!

    ResponElimina