La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 31 de juliol del 2017

CUIXA DE PAÓ AL FORN

























Vaig veure al mercat les cuixes de paó i en van sorprendre per la seva grandària. La vaig comprar i cuinar, com una cuixa de bé i va quedar molt bona, altra manera més econòmica de fer cuixes al forn.

INGREDIENTS

1 cuixa de paó


2 patates

1 ceba

1 llimona

oli d'oliva

grills d'all

julivert

1 tassa de caldo

1/2 got de vi blanc o brandi

sal i pebre molt

pebre en gra

SOM-HI

Amb una plata del forn, posarem la cuixa de paó,  marcada a talls a la que haurem posat sal i pebre i un grill d'all.

Espremem 1/2 llimona que barregem amb oli i tirem per sobre de la cuixa. Deixem reposar, menters
escalfem el forn a 200º C . Ficarem dins del forn quan sigui calent 30 minuts o 45, tot dependrà de la grandària de la cuixa.

Passat aquest temps l'hi donem la volta i afegim uns grills d'all sense pelar, les cebes tallades per la meitat, una branca de romaní i uns grans de pebre, deixem coure uns 20 minuts mes i tirarem  per sobre un got de caldo i una copa de vi.

Les patates les courem al microones amb pell (prèviament punxades) o pelades i fetes al vapor i les afegirem junt amb la cuixa, al mateix temps regarem les patates amb el suc de la safata i uns 15 minuts més al forn. Si cal hi veiem queda molt sec afegirem una mica més de caldo. Abans de treure del forn tirarem per sobre una picada d'all i julivert.

Bon profit!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada