La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 11 de març de 2017

CARBASSÓ SORPRESA

























            Els carbassons rodons, són d'una mida ideal, per fer-los farcit.
                     La veritat és que al plat queden de capritx!!!!

INGREDIENTS:

4 carbassons rodons 

2 cebes
1 botifarra de porc o picada
1 grill d'all
4 cullerades d'allioli claret o maonesa amb all
formatge ratllat 
sal i pebre
oli

SOM-HI

Agafem els carbassons i tallem el barret i reservem.

Amb la cullera de fer boles, buidem els carbassons. Deixant no mes, una capa d'1 cm al costat de la pell.

Els rentem i bullim amb aigua i sal, no massa temps han de quedar semi tous.

Mentrestant, rentem la ceba, l'all i tallem petit, juntament amb part de l'interior del carbassó (el que hem buidat), tallat també petit.

Passem per la paella, 1r la ceba i quan agafa una mica de color, l'all trinxat, la picada o botifarra esparracada i part de l'interior del carbassó.

  
Quan els carbassons siguin tous (no massa cuits) els posem a escórrer cap per ball, sobre un drap de cuina net.

Omplim els carbassons amb una culleradeta de maonesa amb all, reservem la resta que barrejarem amb el farcit. Omplim els carbassons amb el farcit i sobre hi fiquem formatge ratllat

Fiquem amb una safata al forn calent, dalt i baix de 10 a 15 minuts.

Servir tapat amb el barret del carbassó. 

1 comentari:

  1. Els carbassons rodons son ideals per farcir. T'han quedat de primera, molt gustosos.
    Petons.

    ResponElimina