INGREDIENTS
1 massa de pasta de full (Lidl)
100 grams de sobrassada
100 grams de formatge ratllat
orenga
1 ou
llavors de sèsam
SOM-HI
Estira el full, colo-car amb el paper per anar al forn sobre la safata i punxar.
M'entres ho preparem, posar en marxa el forn per escalfar-lo a 180º.
Deixem lliure els costats i a lo llarg de la massa i a la part central estenem la sobrassada, empolvorem amb orenga i sobre el formatge ratllat.
Tallem les vores a tires i tanquem el farcit, pintem amb l'ou batut i tirem per sobre les llavors de sèsam.
Fiquem al forn fins que quedi daurat (de 25 a 30 minuts, aproximadament).
Ideal per servir amb un sopar informal.
Recepta tunejada de la Mercè de Destapant Cassoles.
Sobrassada i formatge, una combinació genial. aquest cap de setmana passat la vaig provar igual amb massa brisa, també bonsiimaa!! petons
ResponEliminaLa pasta fullada és tan agraïda a l'hora de cuinar! T'ha quedat fantàstica! (però jo m'estimo més els farcits dolços, je, je....)
ResponEliminaPetons
Què bo Isabel!!! estic desitjant poder posar-me a la cuina... aquests plats amb pasta de full són genials! petó
ResponEliminaBoníssim i directe a la llista de pendents.
ResponEliminaMolt bona idea, Isabel! Fàcil de fer i molt versàtil, bo fred i calent!
ResponEliminaUna molt bona proposta!
ResponEliminaIsabel; Encara qu jo prefereixo la dolça, trobo que amb la variació si trova el gust.
ResponEliminaSobrassada i formatge, ben bo¡¡
Salutacions Isabel¡¡ :-D
Isabel guapa,me sembla una proposta exquista i molt tentadora.
ResponEliminaMolts petonets.
Isabel, acostuma a tenir al frigorífic sempre un paquet de pasta de full. Sempre serveix per alguna cosa. Com aquesta banda que has fet.
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
M'encanta la pasta de full! Amb aquest farcit ha de quedar molt gustós.
ResponEliminaI la presentació en forma de trena queda molt bonica, per un dia amb convidats ;)