La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 4 de juliol del 2012

BANDA SALADA DE PASTA DE FULL

 
 


INGREDIENTS


1 massa de pasta de full (Lidl)

100 grams de sobrassada

100 grams de formatge ratllat

orenga

1 ou

llavors de sèsam


SOM-HI

Estira el full, colo-car amb el paper per anar al forn sobre la safata i punxar.

M'entres ho preparem, posar en marxa el forn per escalfar-lo a 180º.

Deixem lliure els costats i a lo llarg de la massa i a la part central estenem la sobrassada, empolvorem amb orenga i sobre el formatge ratllat.

Tallem les vores a tires i tanquem el farcit, pintem amb l'ou batut i tirem per sobre les llavors de sèsam.


Fiquem al forn fins que quedi daurat (de 25 a 30 minuts, aproximadament).


Ideal per servir amb un sopar informal.


Recepta tunejada de la Mercè de Destapant Cassoles.

10 comentaris:

  1. Sobrassada i formatge, una combinació genial. aquest cap de setmana passat la vaig provar igual amb massa brisa, també bonsiimaa!! petons

    ResponElimina
  2. La pasta fullada és tan agraïda a l'hora de cuinar! T'ha quedat fantàstica! (però jo m'estimo més els farcits dolços, je, je....)
    Petons

    ResponElimina
  3. Què bo Isabel!!! estic desitjant poder posar-me a la cuina... aquests plats amb pasta de full són genials! petó

    ResponElimina
  4. Boníssim i directe a la llista de pendents.

    ResponElimina
  5. Molt bona idea, Isabel! Fàcil de fer i molt versàtil, bo fred i calent!

    ResponElimina
  6. Isabel; Encara qu jo prefereixo la dolça, trobo que amb la variació si trova el gust.
    Sobrassada i formatge, ben bo¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :-D

    ResponElimina
  7. Isabel guapa,me sembla una proposta exquista i molt tentadora.
    Molts petonets.

    ResponElimina
  8. Isabel, acostuma a tenir al frigorífic sempre un paquet de pasta de full. Sempre serveix per alguna cosa. Com aquesta banda que has fet.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  9. M'encanta la pasta de full! Amb aquest farcit ha de quedar molt gustós.
    I la presentació en forma de trena queda molt bonica, per un dia amb convidats ;)

    ResponElimina