Ideal per fer amb anticipació i menjar-lo quan arribem de la platja o la piscina.
INGREDIENTS
300 de gambes senceres
300 grams de peix blanc congelat
2 ous
1 llesca de pa de motllo
100 ml. de llet
2 cullerades de tomàquet fregit
sal i pebre
1 ou dur
oli
maonesa
brots de amanida
SOM-HI
Peleu les gambes (també les podreu comprar pelades) i talleu-les petites.
Piqueu el peix menut.
Remulleu la llesca de pa amb la llet.
Barregeu el peix amb les gambes i passe-ho per la paella amb una mica d'oli ( volta i volta).
Amb un bol fique-ho els rovells, les gambes i el peix amb la llesca de pa mullada, salpebreu, afegir el tomàquet fregit i picar amb la batedora.
Bateu les clares a punt de neu i mesclar amb una espàtula a la barreja anterior suaument.
Ficar amb un motllo apte per anar al microones i coure al 75% de potencia uns 600 W. 10 minuts, deixar reposar 2 minuts i punxar al centre per comprovar sigui cuit, si cal ficar 3 minuts mes al microones. Si ho preferiu coure al forn al bany maria.
Desmotllar tebi, cobrir amb maonesa i ou dur ratllat, acompanyat amb l'amanida.
Servir a temperatura ambient.
Bon profit.
Noia, quina xulada. Bò, fàcil i el millor de tot, fet al micro sense haver d'encendre el forn !!!!
ResponEliminaPetonets.
Isabel, estic fent el sopar, però en veritat que ara mateix em menjaria aquesta mousse. Molt fresca i molt fàcil!
ResponEliminaUna abraçada,
Nani
que booo amb peix i fresquet!!! aquests plats son els que m'agraden quan fa aquesta calor horriblee! petons
ResponEliminaCom m'agraden aquests pastissos freds!, em sembla excel.lent la combinació! una abraçada.
ResponEliminaQué passada!!. Me encantan estos platos frios en verano. Seguro que lo hago. Besitos
ResponEliminaEl provaré de fer a casa, em sembla una molt bona proposta!
ResponEliminaIsabel, quin plat més bo !!! ara recordo que vas per Tremp... si hi vas, jo seré per Isona...anima't! bon estiu1
ResponEliminaMolt bona recepta, fresqueta i molt saborosa!!!
ResponEliminaPetonets
¡Deliciosa receta!
ResponEliminaUn abrazo
Sara