La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 30 de juliol del 2012

MOUSSE DE GAMBES I PEIX


 

Ideal per fer amb anticipació i menjar-lo quan arribem  de la platja o la piscina.

INGREDIENTS

300 de gambes senceres
300 grams de peix blanc congelat
    2 ous
    1 llesca de pa de motllo
100 ml. de llet

    2 cullerades de tomàquet fregit
sal i pebre

    1 ou dur
     oli
    maonesa
    brots de amanida 

SOM-HI

      Peleu les gambes (també les podreu comprar pelades) i talleu-les petites.
     
      Piqueu el peix menut.

      Remulleu la llesca de pa amb la llet.

      Barregeu el peix amb les gambes i passe-ho per la paella amb una mica d'oli ( volta i volta).

      Amb un bol fique-ho els rovells, les gambes i el peix amb la llesca de pa mullada, salpebreu, afegir el tomàquet fregit  i picar amb la batedora.

      Bateu les clares a punt de neu i mesclar amb una espàtula a la barreja anterior suaument.

     Ficar amb un motllo apte per anar al microones i coure al 75% de potencia uns 600 W.  10 minuts, deixar reposar 2 minuts i punxar al centre per comprovar sigui cuit, si cal ficar 3 minuts mes al microones. Si ho preferiu coure al forn al bany maria.

     Desmotllar tebi, cobrir amb maonesa i ou dur ratllat, acompanyat amb l'amanida.

     Servir a temperatura ambient.
     
     Bon profit.

    

9 comentaris:

  1. Noia, quina xulada. Bò, fàcil i el millor de tot, fet al micro sense haver d'encendre el forn !!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Isabel, estic fent el sopar, però en veritat que ara mateix em menjaria aquesta mousse. Molt fresca i molt fàcil!
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  3. que booo amb peix i fresquet!!! aquests plats son els que m'agraden quan fa aquesta calor horriblee! petons

    ResponElimina
  4. Com m'agraden aquests pastissos freds!, em sembla excel.lent la combinació! una abraçada.

    ResponElimina
  5. Qué passada!!. Me encantan estos platos frios en verano. Seguro que lo hago. Besitos

    ResponElimina
  6. El provaré de fer a casa, em sembla una molt bona proposta!

    ResponElimina
  7. Isabel, quin plat més bo !!! ara recordo que vas per Tremp... si hi vas, jo seré per Isona...anima't! bon estiu1

    ResponElimina
  8. Molt bona recepta, fresqueta i molt saborosa!!!
    Petonets

    ResponElimina