Aquest mes la recepta del 15, ens han proposat que les protagonistes de la recepta siguin les cireres i aquí va la aportació.
INGREDIENTS
1 cinta de llom
1 got de vi blanc
sal
pebre
oli
melmelada de cireres
1 grapat de cireres
1 mica d'aigua
per la melmelada
500 grams de cireres (sense pinyol)
300 grams de sucre
suc de 1/2 llimona
canyella en pols (un polsim)
Posar tots els ingredients a coure uns 30 minuts a foc lent (menys la canyella), tot anant remenant.
Quan hagi agafat cos, posar el polsim de canyella i triturar.
Ficar amb pots de vidre i posar cap per avall o coure'ls al bany maria.
SOM-HI
Posar la cinta de llom salpebrada a la cassola amb oli calent, per segellar-la per totes les bandes.
Ficar a la safata del forn i coure uns 40 minuts aproximada ment, fins que sigui cuit.
Quan quedin 15 minuts per acabar la cocció, afegir el got de vi i el grapat de cireres espinyolades.
Al suc de la cocció, afegir unes cullerades de melmelada de cirera (amb el meu cas feta a casa),
una mica d'aigua, una punta de sal i pebre i batre.
Tallar el llom a talls prims, quan sigui fred.
Escalfar-lo amb la salsa de cireres i servir.
Recepta fàcil ideal per tindre preparada amb anticipació.
una buena idea y va fantastica para las carnes
ResponEliminapeto
Un plat que fa diumenge! Ha de quedar la carn molt gustosa amb aquesta salseta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Això, això, que sigui diumenge com diu la sandra per poder-lo provar! Quina bona idea, la cirera com a salsa per un plat salat. Encantada d'haver-te conegut, isabel! A veure si tornem a coincidir aviat. Petons
ResponEliminaquin luxe de plat Isabel! aquest tipus de salses són fantàstiques!!! petonets
ResponEliminaQué buena la carne con esa salsa. Me gusta. Enhorabuena
ResponElimina