La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 15 de juliol del 2012

SALSA DE CIRERES PER A CARNS



Aquest mes la recepta del 15, ens han proposat que les protagonistes de la recepta siguin les cireres i aquí va la aportació.


 INGREDIENTS

1 cinta de llom                                               

1 got de vi blanc

sal

pebre 

oli

melmelada de cireres

1 grapat de cireres

1 mica d'aigua

per la melmelada

500 grams de cireres (sense pinyol)

300 grams de sucre

suc de 1/2 llimona


canyella en pols (un polsim)

Posar tots els ingredients a coure uns 30 minuts a foc lent (menys la canyella), tot anant remenant.

Quan hagi agafat cos, posar el polsim de canyella i triturar.

Ficar amb pots de vidre i posar cap per avall o coure'ls al bany maria. 

SOM-HI

Posar la cinta de llom salpebrada a la cassola amb oli calent, per segellar-la per totes les bandes.

Ficar a la safata del forn i coure uns 40 minuts aproximada ment, fins que sigui cuit.
Quan quedin 15 minuts per acabar la cocció, afegir el got de vi i el grapat de cireres espinyolades.

Al suc de la cocció, afegir unes cullerades de melmelada de cirera (amb el meu cas feta a casa),
una mica d'aigua, una punta de sal i pebre i batre. 

Tallar el llom a talls prims, quan sigui fred.

Escalfar-lo amb la salsa de cireres i servir.

Recepta fàcil ideal per tindre preparada amb anticipació.


  

5 comentaris:

  1. una buena idea y va fantastica para las carnes
    peto

    ResponElimina
  2. Un plat que fa diumenge! Ha de quedar la carn molt gustosa amb aquesta salseta!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Això, això, que sigui diumenge com diu la sandra per poder-lo provar! Quina bona idea, la cirera com a salsa per un plat salat. Encantada d'haver-te conegut, isabel! A veure si tornem a coincidir aviat. Petons

    ResponElimina
  4. quin luxe de plat Isabel! aquest tipus de salses són fantàstiques!!! petonets

    ResponElimina
  5. Qué buena la carne con esa salsa. Me gusta. Enhorabuena

    ResponElimina