La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 7 de desembre de 2011

CARBASSÓ AMB VERDURES





Ara que s'acosten les Festes, millor que fem una mica de bondat e intentem menjar lleuger.
Com pode-ho veure, aquesta recepta es cuina d'aprofitament.
Lleugera i sana, per poder estar en linea per els propers dies.


INGREDIENTS:

  • 2 carbassons petits
  • 1/2 ceba
  • 1/2 pebrot verd (italià)
  • 1/2 porro
  • 2 alls tendres
  • 6 tomàquets
  • sal
  • pebre
  • orenga
  • oli
ELABORACIÓ:

Netejar les verdures, tallar el carbassó i la patata amb el pelador, el porro i la ceba a rodelles, l'all trinxat i el pebrot a daus petits. 

Amb un recipient apte per el microones col-locar a capes les verdures, primer la patata i el carbassó
salar i regar amb una mica d'oli, sobre  col-locar el porro, la ceba i el pebrot, sal pebrar i posar sobre els tomàquets a meitats, tornar a ficar una mica mes d'oli i l'orenga abundant.

Si es vol posar formatge ratllat i 2 minuts mes al microones destapat.

Posar al microones tapat 10 minuts a 700 W.

14 comentaris:

  1. Dons després del dinar de dissabte, ja ens convé,ja.... jaja.
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Jo aquesta setmana estic intentant fer una mica de bondat... però no ho aconsegueixo! A veure si m'enduc aquests carbassons, que entre dissabte i el que ens ve a sobre sortirem rodolant! jejeje
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. El carbassó ja ho he dit sovint, és una de les meves verdures preferides, així que aquest platet que ens presentes em sembla perfecte!

    ResponElimina
  4. Més fàcil i sana no pot ser aquesta recepta.
    Nani

    ResponElimina
  5. Sí, això, a veure si fem tots bondat i després no ens haguem de penedir del que hem menjat!!!!
    Precisament acabo de publicar un post parlant del que ens convé i del que no!
    Petons

    ResponElimina
  6. buena ensalada y muy digestiva ideal para todos

    ResponElimina
  7. Hola Isabel guapa tu

    i que bo, m´encanta la combianció

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  8. M'encanten aquests plats lleugers i tan sabrosos!! me l'apunto ara mateix! petons

    ResponElimina
  9. Quina pinta mes bonaaaa...Hummmmmm!!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  10. Un plat que entra pels ulls...Quina cara de felicitat que fas a la foto de la trobada ;-D

    ResponElimina
  11. oncs sí, a fer bondat que sinó després no tindre espai a la panxa! jajajjaja. petonets

    ResponElimina
  12. Aquest plat de verduretes tan variat i senzill m'encanta! aprofitant les verdures de la nevera i menjant ben sà!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  13. Isabel, quina recepta més bona, m'encanta. Demà mateix la fare. Un petonet i fins aviat.

    ResponElimina
  14. T'ha quedat esplèndit!!! Lleuger i gratinat, aprofitant les verdures amb gràcia! Petonet

    ResponElimina