Ara que s'acosten les Festes, millor que fem una mica de bondat e intentem menjar lleuger.
Com pode-ho veure, aquesta recepta es cuina d'aprofitament.
Lleugera i sana, per poder estar en linea per els propers dies.
INGREDIENTS:
- 2 carbassons petits
- 1/2 ceba
- 1/2 pebrot verd (italià)
- 1/2 porro
- 2 alls tendres
- 6 tomàquets
- sal
- pebre
- orenga
- oli
Netejar les verdures, tallar el carbassó i la patata amb el pelador, el porro i la ceba a rodelles, l'all trinxat i el pebrot a daus petits.
Amb un recipient apte per el microones col-locar a capes les verdures, primer la patata i el carbassó
salar i regar amb una mica d'oli, sobre col-locar el porro, la ceba i el pebrot, sal pebrar i posar sobre els tomàquets a meitats, tornar a ficar una mica mes d'oli i l'orenga abundant.
Si es vol posar formatge ratllat i 2 minuts mes al microones destapat.
Posar al microones tapat 10 minuts a 700 W.
Dons després del dinar de dissabte, ja ens convé,ja.... jaja.
ResponEliminaPetonets.
Jo aquesta setmana estic intentant fer una mica de bondat... però no ho aconsegueixo! A veure si m'enduc aquests carbassons, que entre dissabte i el que ens ve a sobre sortirem rodolant! jejeje
ResponEliminaPetonets
Sandra
El carbassó ja ho he dit sovint, és una de les meves verdures preferides, així que aquest platet que ens presentes em sembla perfecte!
ResponEliminaMés fàcil i sana no pot ser aquesta recepta.
ResponEliminaNani
Sí, això, a veure si fem tots bondat i després no ens haguem de penedir del que hem menjat!!!!
ResponEliminaPrecisament acabo de publicar un post parlant del que ens convé i del que no!
Petons
buena ensalada y muy digestiva ideal para todos
ResponEliminaHola Isabel guapa tu
ResponEliminai que bo, m´encanta la combianció
mil petonets Susanna
M'encanten aquests plats lleugers i tan sabrosos!! me l'apunto ara mateix! petons
ResponEliminaQuina pinta mes bonaaaa...Hummmmmm!!!!
ResponEliminaUna abraçada.
Un plat que entra pels ulls...Quina cara de felicitat que fas a la foto de la trobada ;-D
ResponEliminaoncs sí, a fer bondat que sinó després no tindre espai a la panxa! jajajjaja. petonets
ResponEliminaAquest plat de verduretes tan variat i senzill m'encanta! aprofitant les verdures de la nevera i menjant ben sà!!!!
ResponEliminaPetonets
Isabel, quina recepta més bona, m'encanta. Demà mateix la fare. Un petonet i fins aviat.
ResponEliminaT'ha quedat esplèndit!!! Lleuger i gratinat, aprofitant les verdures amb gràcia! Petonet
ResponElimina