La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 25 de gener de 2017

COCA DE PASTA DE FULL AMB COMPOTA DE POMAS I AMETLLES


INGREDIENTS

1 massa de pasta de full
4 o 5 pomes golden
4 cullerades rases de sucre
1 llimona
1 branca canyella
100 grams d'ametlla laminada 

SOM-HI

Pelar les pomes i tallar a trossos.

Ficar-les amb un bol, juntament amb una mica de suc de llimona i la pell, la branca de canyella i el sucre. Coure al microones uns 6 minuts, fins que la poma sigui cuita.

Si les fem al foc igual, però afegint una mica d'aigua i coure-les a foc lent, fins que siguin cuites.

Deixar refredar, treure la pell de llimona i la branca de canyella i passar per la batedora.

Sobre el paper del forn, posar la massa de pasta de full i estirar una mica amb el corró.

Punxar i fer una mica de bora al voltant per les quatre bandes.

Omplir amb la compota, sobre posar l'ametlla i ficar al forn pres calfat a 170º. (aprox. 20 a 25 minuts)

Quan veiem que les vores i l'ametlla estan daurades, treure-la del forn.

Freda empolvorar amb sucre glaç.

 

3 comentaris:

  1. Ben llaminera aquesta coca de pasta de full! I prepara en un moment. Ideal pel berenar del cap de setmana. En prenc bona nota!. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. La poma és un gran recurs en la pastisseria!! Un petonet.

    ResponElimina
  3. Amb pasta de full i poma aconseguim sempre unes postres boníssimes.
    De ben segur que les vau gaudir moltíssim
    PTnts
    Glòria

    ResponElimina