La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 29 de setembre de 2016

MAGDALENES AMB AMETLLES



INGREDIENTS 
 
3 ous petits


175 grams de sucre                                                            

60 ml. de llet

190 ml d' oli de gira sol

210 grams de farina de rebosteria

1/2 sobre de llevat Royal

un polsim de sal

ratlladura de llimona, taronja o canyella...

SOM-MI

Batre els ous amb el sucre fins que estiguin espumosos.


Mesclar la llet amb l'oli i l' anem afegint a la barreja anterior poc a poc, batent lentament.

A part, barrejar la farina amb el llevat, la sal i la ratlladura de taronja o la canyella.


Afegir amb dues o tres vegades a la barreja dels ous, sucre, oli, llet i cada vegada batem bé.

Acabar de batre bé uns 2 minuts.

Posar la massa amb un bol i tapar amb un film i  la deixar a la nevera, com a mínim una hora. Si volem la hi podem deixar fins l' endemà.

Repartir, amb una màniga pastissera o cullera, la massa dins les càpsules de paper per magdalenes, jo poso les càpsules dins un dels motllos especials per magdalenes.

Omplir fins a tres quartes parts i sobre tirar l'ametlla laminada.

Enfornar, en el forn ja escalfat a 210 graus, durant 14-16 minuts. Posar amb la part baixa del forn, és molt important no obrir-ho durant la cocció.

Deixar refredar i empolsar amb sucre molt.

3 comentaris:

  1. Jo soc de les que sempre tindria a casa magdalenes casolanes acabades de fer! Són fàcils i fer i tan delicioses! I amb aquesta ametlla laminada, encara han de ser més bones! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. M'agraden molt les magdalenes casolanes i m'encanta fer-les! Les ametlles dónen un toc...excel·lent!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina

  3. Isabel; Unes magdalenes sempre queden be per esmorzar, per prendre un café o el sol fet de menjar una magdalena.
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina