La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 13 de setembre de 2016

GRANITZAT DE SÍNDRIA


Com us deia, aprofitem les fruites de les que amb aquest temps podem gaudir. Per al seu preu i per al seu sabor i dolçor. Super refrescant i amb poques calories.

INGREDIENTS

1/2 síndria mitjana sense llavors (1 quilo aproximadament)
1 llimona suc
canyella en pols
unes fulles de menta 
1 got d'aigua 
sucre (si cal)

SOM-HI 
Triturar molt fi, la síndria neta i sense llavors, tallada a trossets dins de la batedora, amb el suc de llimona i unes fulles de menta. 
Tastar i veure si cal sucre, pensar que les coses fredes perden dolçor. Jo no hi poso, afegir si voleu una mica d'aigua. Si ès el cas, tornar a batre uns segons.
Ficar dins d'un recipient al congelador, tot remenant al principi perquè no és quedi fet un bloc.
Abans de servir, treure del frigorífic i tornar a remoure.
Servir amb copa o got amb una fulla de menta i un pols de canyella.

5 comentaris:



  1. Isabel; Molt ben aprofitada aquesta sindria. Amb la dolçor de la sindria i el cruixent surtin del congelador i despres nevera. Ben bona que deu estar!!
    Salutacions Isabel!! :O)

    ResponElimina
  2. Mira que m'agrada la síndria i no l'he menjada mai d'aquesta manera! Serà qüestió de provar-ho ben aviat que ja s'acaba la temporada! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Molt bo ha de ser aquest granissat!!!i ben senzill de fer! petons

    ResponElimina
  4. Molt bo ha de ser aquest granissat!!!i ben senzill de fer! petons

    ResponElimina