La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 5 de setembre de 2016

BATUT VERD SALUDABLE

 
      Voleu desintoxicar-vos després dels excessos d'estiu, i tenir les defenses               preparades per començar amb salud els mesos vinents de tardor i de l'hivern.
                      Res millor que prendre en dejú un liquat o batut verd.
       
Aquí teniu un 

INGREDIENTS

1 poma àcida per persona
1 grapat de fulles d'espinacs
2 o 3 fulletes d' api    
un polsín de raspadura de gingebre 

Així de fàcil:

Ficar-ho tot rentat i tallat, dins de la batedora. 
La poma sense llavors, però millor amb pell.
Afegir un got d'aigua, en funció del que us agradi. 
Posar la velocitat adequada, segons les instruccions del fabricant.
Si us agrada fresc, hi ha batedores que trituren el gel (ficar 4 o 5 glaçons).
La quantitat de líquid va en funció de com us agradi, més espès o més clar.

Si no teniu batedora, us aconsello que us feu un regal. Jo l'estic amortitzant.


5 comentaris:

  1. estàn molt de moda aquests batuts , i segur que ha d'estar bonissim i ple de vitamines!! molt bona proposta saludable! petons

    ResponElimina
  2. Una forma sana de començar el dia i deu estar molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Ja veig que t'has apuntat a la moda dels batuts verds. Són deliciosos i moooolllt nutritius.

    ResponElimina
  4. I tant que l'amortitzaràs!! Són boníssims i permeten un munt de combinacions a quina més saludable! Una abraçada!

    ResponElimina