La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 30 d’agost de 2016

AMANIDA DE CANONGES AMB PRÉSSEC

El millor per a mi, és consumir productes de temporada i ara que els préssecs són més econòmics, val la pena aprofitar-ho.
De totes maneres he de dir, que combinar les amanides amb fruita m'agrada molt.


INGREDIENTS

canonges
cibulet 
préssec de vinya (tallat a daus)
taques de formatge (optatiu) 
per amanir-ho
oli d'oliva 
sali pebre

També el podem servir amb una vinagreta, feta al gust

jo la vaig fer amb:
oli d'oliva 3 culleres
una cullera de mel  
una cullera de vinagre de Mòdena
sal i pebre 

Tot ben mesclat i amanir abans de servi-ho

3 comentaris:

  1. Hola Isabel!! com ha provat l'estiu? quina ilu trobar-te per Isona!! us va agradar el museu? una amanida molt bona i refrescant! m'has fet pensar amb "taques de formatge...", posa taquets... ! A veure si ens trobem i fem un cafetó!! petons

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Gràcies Teresa,tens raó una equivocació, ens trobem quan digueu.
    Petons

    ResponElimina