La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 30 de novembre de 2015

MANDONGUILLES DE BACALLÀ



INGREDIENTS

300 grams de bacallà esqueixat i dessalat
1 patata 
1 grill d'all
julivert
2 ous 
farina de galeta
100 ml. de llet
sal 
oli
pebre
julivert picat
tomàquets cirerols 

SOM-HI 

Piquem el bacallà  i reservem. Bullir la patata amb una cassola amb aigua, escorre les, guardant una mica d'aigua de bullir la patata.

Aixafar la patata i mesclar amb el bacallà, afegir-hi l'all picat amb una mica de julivert, desprès la llet i un ou batut i mesclar, te que agafar la textura per poder fer boletes. Si queda molt espesa afegir una mica de caldo de bullir les patates i si es molt liquida una molla de pa aixafada.

Fer boletes i arrebossar amb ou batut i farina de galeta. Fregir amb oli calent.

Es poden servir acompanyades amb amanides o cuinades amb un sofregit.

3 comentaris:

  1. Quant de temps fa que no les menjo, i qué bones estàn!!
    Petons.

    ResponElimina
  2. De bacallà no n'he fet mai de mandonguilles! però han de ser bones!!! petó

    ResponElimina
  3. De bacallà no n'he fet mai de mandonguilles! però han de ser bones!!! petó

    ResponElimina