La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 22 de novembre de 2015

COCA DE PA AMB CEBA I MOZZARELLA

 


INGREDIENTS

1 pa tipus xapata

força ceba tallada petita (1/2 quilo)

oli d'oliva

sal 

1 mozzarella tallada a rodelles

salsa pesto 

unes fulles alfàbrega 

SOM-HI

Tallar el pa con es veu a la foto per la meitat a lo llarg.

Fregir la ceba amb l'oli i deixar fer-se a foc lent, fins que quedi ven confitada.

Estendre la ceba fregida sobre les dues mitats del pa, cobrir am la mozzarella a rodelles.

Sobre ficar salsa pesto i posar uns minuts al forn a gratinar fins que es desfasi el formatge.

Sobre ficar unes fulles de alfàbrega picades, també podem posar uns pinyonets.

Ideal per a sopars informals. Es pot fer en xapata gran o individual.

10 comentaris:

  1. imagina't, amb 4 ingredients normals es poden arribar a fer plats d'escàndool! m'encanta! petons

    ResponElimina
  2. Quina bona combinació d'ingredients!

    ResponElimina
  3. Quina bona combinació d'ingredients!

    ResponElimina
  4. Ja sento l'oloreta... ! m'agrada!! ptó

    ResponElimina
  5. Ja sento l'oloreta... ! m'agrada!! ptó

    ResponElimina
  6. Ben facileta de fer i amb el pesto, uhmmmmm quinescoques tan bones!!
    Petons.

    ResponElimina
  7. Bona tarda Isabel.
    Ens agrada molt el teu Blog i les teves ganes de treballar.
    Salutacions de les Informàtiques del Competic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies per visitar el meu blog.
      Una abraçada i ànims a totes les informàtiques.

      Elimina