La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 20 de febrer de 2016

CREMA DE LLIMONA


 
                      Aquí us mostro, diferents maneres de presentació 
 Aquesta recepta està dedicada a la meva amiga Cristina i per fans de la llimona


INGREDIENTS

3 llimones

2 rovells d'ou

150 grams de sucre

500 ml. d'aigua mineral

20 grams de farina de blat o de blat de moro


SOM-HI

Ratllar una mica de pell i fer suc de les llimones, afegir la resta de ingredients,  passar per la batedora, a de quedar una crema molt fina.

Posar la mescla amb un cassó al foc baix, remenant continua-ment fins que comenci a  espessir sense que bulli, retirar del foc.

Deixar en tibí-ha i servir en copes, decorades al gust (menta, llimona, nata....). Reposar al frigorífic un parell d'hores com a mínim.

Les clares es poden aprofitar, muntant-les a punt de neu amb sucre llustre i també ens serveixen per decorar.

Si us agraden molt dolces podem posar una mica mes de sucre.

8 comentaris:

  1. una crema boníssima, i amb moltes possibilitats de presentació, i tant!

    ResponElimina
  2. Me l'apunto a casa ens encanta la llimona. Per cert vaig fer la teva recepta de llom amb crem a d'ametlles pel "del bloc al plat" i estava boníssima gràcies, una abraçada!!

    ResponElimina
  3. Jejeje...A mi em va quedar com a la segona foto...una crema! no natilles.

    ResponElimina
  4. m'agrada molt la crema de llimona, però sempre la veig amb llet condensada i veig que tu no l'has posat! i a sobre amb rovells, que a vegades me'n sobren i els he de tirar perquè no se que fer-ne!! m'enduc la recepta amb el teu permís!!! petons

    ResponElimina
  5. M'agrada aquesta crema amb el seu gust cítric i refrescant i totes les presentacions que ens portes avui Isabel.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Ben refrescant!! uns gotet molt bons!! m'ha sabut greu no poder participar a quest mes...!petons

    ResponElimina
  7. Fa uns dies vaig fer lemon curd, es casi la mateixa recepta. M'encanta la crema de llimona. Aviat la publicaré.
    Petons

    ResponElimina
  8. Justament fa uns dies una companya de feina em va regalar uns quants kilos de llimones, i buscava una recepta per poder-los gaudir com es mereixen, així que aquesta recepta teva em va genial! Amb el teu permís me l'emporto!! Una abraçada!

    ResponElimina