La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 3 de març del 2012

CROSTATA DE NUTELLA I MELMELADA DE TARONJA AMARGA

 
Hem estat uns dies de vacances i fa quasi tres setmanes no havia fet cap entrada.
A veure si em poso en marxa....... 
Avui per postres he fet aquesta CROSTATA, que la tenia pendent de fer.
Un pastís italià, que es fàcil i el resultat boníssim.
El farcit original es amb melmelada d'albercoc.
A Itàlia actualment es trobem amb totes classes de farcits.

Amb aquests ingredients surt una motllo de aproximadament 20 cm. i son unes 8 racions.

INGREDIENTS

1 massa de pasta quebrada

Nutella

melmelada de taronja amarga

ELABORACIÓ:

Agafem la massa i folrem el motllo, procurant quedi ven adaptat a la paret,  punxem i trèiem els sobrants, la resta la fiquem a la nevera.

Omplim amb una capa fina de Nutella, sobre farcim amb la melmelada de taronja.

La resta de la massa l'estirem, fem tires per fer al damunt d'el farcit, un reixat.

Fiquem al forn escalfat i coem a 180º uns 30 minuts, fins que quedi  força daurada.

8 comentaris:

  1. No hi ha res millor que esta jubilat,eh???
    Pero veig que vens amb les piles carregades!!!
    Tinc tots els ingredients i amb la pinta que fa...no trigaré a fer-la.
    Petonets.

    ResponElimina
  2. Boníssima crostata!, jo faig una versió semblant però amb pasta d full , melmelada de gerds i la nutella. L'enreixat és preciós, però costa una mica que s'obri bé per totes bandes,no?...ja em diràs el secret!...Una abr´çada.

    ResponElimina
  3. Perdó, ara m'hi fixo i veig que ho has fet a tiretes.

    ResponElimina
  4. Quina xulada Isabel, ha de quedar boníssim amb la combinació xoco-taronja!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. Què bona la crostata!!! espero que t'hagin anat molt bé les vacances i a veure si ens veiem a les classes de març.
    Petonets

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta que té aquesta tarta.
    la combinació xocolata taronja ..ideal. !!
    Petons

    ResponElimina
  7. Una bomba de crostata! Per cert m´has d' explicar el viatget, eh?

    ResponElimina
  8. me alegro de tus pasadas vacaciones,eso siempre va muy bien para el cuerpo y la mente,menos paar el bolsillo ja,ja
    buena esta crostada
    bona setmana

    ResponElimina