La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 24 de setembre de 2014

MAGDALENES DE IOGURT



INGREDIENTS


3 ous

200 g. de sucre 

250 g. de farina

1 iogurt natural La Fageda

75 ml. d'oli de girasol

10 g. de llevat Royal

raspadura de llimona

1 pessic de sal

SOM-HI

Batem els rovells d'ou amb el sucre, fins que quedi cremós. 

Afegim el iogurt, l'oli, la raspadura de llimona i batem, a continuació mesclem la farina tamisada amb el llevat, la sal i les clares muntades.

Deixem en repòs uns 30 minuts, omplim les càpsules de paper una 3ª part, que abans posarem dins de un motllo per fer magdalenes, per tant que no es deformin.

Fiquem al forn escalfat a 180 º , dalt i baix de 15 a 20 minuts i quan es refreden empolvorem amb sucre llustre.

Amb aquestes mides surten unes 18 magdalenes mitjanes. 


7 comentaris:

  1. De 18 magdalenes segur que ja no queda ni una, molt bones Isabel i sanes, per fer bons esmorzars i berenars.
    Petons.

    ResponElimina
  2. ara mateix n'agafaria un parell per esmorzar... quina bona pinta!

    ResponElimina
  3. Un clàssic que mai falla. Un parell per esmorzar m'anirien d'allò més bé.
    Petons

    ResponElimina
  4. M'encanten les magdalenes. Amb iogurt encara no n'he fet mai. Queden apuntades, Isabel! Petons

    ResponElimina
  5. Jo n'agafaria un parell per a berenar... ! què bones! petó

    ResponElimina
  6. Isabel; Unes magdalenes sempre són benvingudes i aquestes jo, no els hi faria cap lleig.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  7. Què bo el post! La Fageda tu també? jejeje....Tenen un aspecte formidable i ja no et dic l´oloreta que devien desprendre.

    ResponElimina