La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 1 de setembre de 2014

AMANIDA DE CARBASSÓ CRU AMB TOMÀQUETS XERRI

El carbassó hortalissa d'estiu, te un alt contingut d’antioxidants. 
El 95% es aigua, per tant es molt hidratant.
Destaca especialment el alt contingut de vitamina C, ideal per conservar una pell sana i saludable. Si es menja crua mantén aquest aport de vitamina, si es cou es perd part d'aquesta, amb l'aigua de la cocció.


INGREDIENTS

1 carbassó

12 tomàquets Xerri 

fulles de menta fresca 

oli de menta

sal i pebre 

llavors de rosella

SOM-HI

Pelar el carbassó, rentar els tomàquets Xerri i partir-los per la meitat.

Amb un tallador de juliana tallar el carbassó de dalt a baix.

Colocar el carbassó i els Xerri a la safata o plat desprès de salpebrar, amanir amb oli de menta i fulles de menta tallades, els vaig empolvorar amb llavors de rosella.

3 comentaris:

  1. Isabel; Veig, que ets una "carbassoneradicta", la veritat que jo també, el trobo molt i molt suau i delicat de gust, aquesta amanida.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Una amanida lleugera amb el gust refrescant de la menta i el cruixent de les llavors de rosella.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Mira quina amanida més apanyada. Les coloraines que té obren la gana.

    ResponElimina